Laatste afgelopen Evenementen

Treibball wedstrijd Maartensdijk

SportDog Dierenriem 10, Maartensdijk

Op 10 september is er bij SportDog in Maartensdijk een Treibball wedstrijd. De wedstrijd start om 09:30uur. Inschrijving kan tot 27 augustus. Nadat u het formulier heeft ingevuld ontvangt u op een later moment de bevestiging van de inschrijving en de betaal informatie op het ingevulde mailadres. Inschrijven kan hier.

€15

Avond Treibball wedstrijd 25-08 KV Nieuwegein

KV Nieuwegein Galecopperzoom 3, Nieuwegein

Op vrijdag avond 25 augustus organiseren we een wedstrijd bij KV Nieuwegein. Gezien de mogelijk hoge temperaturen rondom deze periode hebben we gekozen voor een avond wedstrijd. Deze start om 19:00 uur en de bedoeling is dat we uiterlijk 22:00 klaar zijn. Schrijf je nu in!  Inschrijving sluit op 10 augustus. Nadat u het formulier … Lees verder "Avond Treibball wedstrijd 25-08 KV Nieuwegein"

€15

Treibball wedstrijd Putten

Hondenschool m'n Maatje Beekweg 4, Putten

Op 2 juli organiseert hondenschool m'n maatje in Putten wederom een Treibball wedstrijd.  We bedanken Ingrid Ruijgrok dat ze ons wil verwelkomen! De wedstrijd start om 10:00uur. Meteen inschrijven voor de wedstrijd. Inschrijving sluit op 21 juni, nadat u het formulier heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging van de inschrijving op het ingevulde mailadres.

€15