Bijscholing dag Instructeurs TAC

Roessel 13 5761RP Bakel Roessel 13, Bakel, Noord Brabant, Nederland

Op 20 september is er een bijscholing dag, dit is exclusief voor onze instructeurs. Iedereen heeft een uitnodiging ontvangen. Mocht je deze toch hebben gemist, laat het ons dan even weten.  

€7,50

– Geannuleerd – Uitreiking Prins CUP & wedstrijd SportDog 04-10-2020

SportDog Dierenriem 10, Maartensdijk, Utrecht, Nederland

Helaas! Ook de laatste wedstrijd van dit jaar gaat niet door. Dat betekent geen uitreiking van de CUP en geen feestje voor het 10 jarig bestaan van SportDog. Op dit moment hebben wij besloten het niet verantwoord te vinden om de wedstrijd door te laten gaan. Een wedstrijd met een feestelijk tintje, SportDog bestaat 10 … Lees verder "– Geannuleerd – Uitreiking Prins CUP & wedstrijd SportDog 04-10-2020"

Het jaar 2021 voorbereiden

Op dit moment zijn we het nieuwe treibball jaar aan het voorbereiden. Gezien er geen officiële wedstrijden zijn geweest dit jaar zullen de reglementen het komende jaar niet gaan veranderen. Wel zullen we door gaan met de online challenges en wedstrijden organiseren, naast de live wedstrijden. We hopen dat dit komend jaar weer mogelijk is. … Lees verder "Het jaar 2021 voorbereiden"

Instructeurs opleiding; begeleiden van de beginnende cursist

SportDog Dierenriem 10, Maartensdijk, Utrecht, Nederland

Online theorie op woensdag 12 en 19 mei, van 19:00uur tot 21:30uur. Praktijk dag op zondag 16 mei van 10:00 tot +/- 16:00uur. Meer informatie en aanmelden. 

€225

Treibball wedstrijd Doldersum

hondenharmonie Huenderweg 17, Doldersum, Nederland

Jeanine van der  Zijden nodigt ons uit voor een Treibball wedstrijd in Doldersum bij haar hondenschool HondEnHarmonie. Op 4 september om 10:00 uur start hier de wedstrijd. Mogelijk hebben we op deze locatie nog iets extra's in het verschiet op 3 september, meer informatie hierover volgt. Aangezien de reglementen van 2020 niet in gebruik zijn … Lees verder "Treibball wedstrijd Doldersum"

€15

Treibball wedstrijd Nieuwegein

KV Nieuwegein Galecopperzoom 3, Nieuwegein, Nederland

Op 23 oktober zijn we welkom bij KV Nieuwegein om een wedstrijd Treibball te organiseren, mogelijk gemaakt door Instructeur Anniek Groenveld. De wedstrijd start om 10:00 uur . Aangezien de reglementen van 2020 niet in gebruik zijn genomen door de pandemie, houden we dit reglement ook aan voor het wedstrijd jaar 2022. Voorbereiden? Lees ze … Lees verder "Treibball wedstrijd Nieuwegein"

€15

Treibball wedstrijd Haarle (Overijssel)

Paltherruiters Haarleveldsweg 1, Haarle, Nederland

De eerste wedstrijd voor het treibball seizoen 2023 staat gepland op 5 maart in Haarle. Laura Tijhof van HTC Hellendoorn verwelkomt ons deze dag. Het is een overdekte locatie, manege Paltherruiters in Haarle. Start wedstrijd: 10:00 uur, verwachtte eindtijd +/- 15:00 uur. Meteen inschrijven voor de wedstrijd. Inschrijving sluit op 26 februari, nadat u het … Lees verder "Treibball wedstrijd Haarle (Overijssel)"

€15

Treibball wedstrijd Putten

Hondenschool m'n Maatje Beekweg 4, Putten, Nederland

Op 2 juli organiseert hondenschool m'n maatje in Putten wederom een Treibball wedstrijd.  We bedanken Ingrid Ruijgrok dat ze ons wil verwelkomen! De wedstrijd start om 10:00uur. Meteen inschrijven voor de wedstrijd. Inschrijving sluit op 21 juni, nadat u het formulier heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging van de inschrijving op het ingevulde mailadres.

€15

Avond Treibball wedstrijd 25-08 KV Nieuwegein

KV Nieuwegein Galecopperzoom 3, Nieuwegein, Nederland

Op vrijdag avond 25 augustus organiseren we een wedstrijd bij KV Nieuwegein. Gezien de mogelijk hoge temperaturen rondom deze periode hebben we gekozen voor een avond wedstrijd. Deze start om 19:00 uur en de bedoeling is dat we uiterlijk 22:00 klaar zijn. Schrijf je nu in!  Inschrijving sluit op 10 augustus. Nadat u het formulier … Lees verder "Avond Treibball wedstrijd 25-08 KV Nieuwegein"

€15

Treibball wedstrijd Maartensdijk

SportDog Dierenriem 10, Maartensdijk, Utrecht, Nederland

Op 10 september is er bij SportDog in Maartensdijk een Treibball wedstrijd. De wedstrijd start om 09:30uur. Inschrijving kan tot 27 augustus. Nadat u het formulier heeft ingevuld ontvangt u op een later moment de bevestiging van de inschrijving en de betaal informatie op het ingevulde mailadres. Inschrijven kan hier.

€15