– Geannuleerd- Prins CUP wedstrijd 2, Putten 09-05-2020

Mariahoeve Kiefveldersteeg 11, Putten

- Helaas hebben we de wedstrijd moeten annuleren, dit alles heeft natuurlijk te maken met het Corona virus - Op zaterdag 9 mei zal Ingrid Ruijgrok een Treibball wedstrijd organiseren in Putten. Dit keer vindt de wedstrijd plaats bij de Mariahoeve, een nieuwe locatie die ons verwelkomt voor wedstrijden.  Inschrijving sluit op 20 april 2020. … Lees verder "– Geannuleerd- Prins CUP wedstrijd 2, Putten 09-05-2020"

– Geannuleerd- Prins CUP wedstrijd 3, Standdaarbuiten 19-07-2020

Sporthondencentrum Brabant Vlietweg 5, Standdaardbuiten, Brabant

- Vanwege het corona virus hebben we allemaal lange tijd niet kunnen trainen. Deze wedstrijd is mede hierom afgelast. We gaan er vanuit dat de andere wedstrijden in 2020 wel door zullen gaan - Ook dit jaar zal er weer een wedstrijd zijn bij Sporthondencentrum Brabant onder leiding van Marianne van Haarlem. Dit is tevens … Lees verder "– Geannuleerd- Prins CUP wedstrijd 3, Standdaarbuiten 19-07-2020"

€15

Bijscholing dag Instructeurs TAC

Roessel 13 5761RP Bakel Roessel 13, Bakel, Noord Brabant

Op 20 september is er een bijscholing dag, dit is exclusief voor onze instructeurs. Iedereen heeft een uitnodiging ontvangen. Mocht je deze toch hebben gemist, laat het ons dan even weten.  

€7,50

– Geannuleerd – Uitreiking Prins CUP & wedstrijd SportDog 04-10-2020

SportDog Dierenriem 10, Maartensdijk, Utrecht

Helaas! Ook de laatste wedstrijd van dit jaar gaat niet door. Dat betekent geen uitreiking van de CUP en geen feestje voor het 10 jarig bestaan van SportDog. Op dit moment hebben wij besloten het niet verantwoord te vinden om de wedstrijd door te laten gaan. Een wedstrijd met een feestelijk tintje, SportDog bestaat 10 … Lees verder "– Geannuleerd – Uitreiking Prins CUP & wedstrijd SportDog 04-10-2020"

Het jaar 2021 voorbereiden

Op dit moment zijn we het nieuwe treibball jaar aan het voorbereiden. Gezien er geen officiële wedstrijden zijn geweest dit jaar zullen de reglementen het komende jaar niet gaan veranderen. Wel zullen we door gaan met de online challenges en wedstrijden organiseren, naast de live wedstrijden. We hopen dat dit komend jaar weer mogelijk is. … Lees verder "Het jaar 2021 voorbereiden"

Treibball wedstrijd Doldersum

hondenharmonie Huenderweg 17, Doldersum

Jeanine van der  Zijden nodigt ons uit voor een Treibball wedstrijd in Doldersum bij haar hondenschool HondEnHarmonie. Op 4 september om 10:00 uur start hier de wedstrijd. Mogelijk hebben we op deze locatie nog iets extra's in het verschiet op 3 september, meer informatie hierover volgt. Aangezien de reglementen van 2020 niet in gebruik zijn … Lees verder "Treibball wedstrijd Doldersum"

€15

Treibball wedstrijd Nieuwegein

KV Nieuwegein Galecopperzoom 3, Nieuwegein

Op 23 oktober zijn we welkom bij KV Nieuwegein om een wedstrijd Treibball te organiseren, mogelijk gemaakt door Instructeur Anniek Groenveld. De wedstrijd start om 10:00 uur . Aangezien de reglementen van 2020 niet in gebruik zijn genomen door de pandemie, houden we dit reglement ook aan voor het wedstrijd jaar 2022. Voorbereiden? Lees ze … Lees verder "Treibball wedstrijd Nieuwegein"

€15

Treibball wedstrijd Haarle (Overijssel)

Paltherruiters Haarleveldsweg 1, Haarle

De eerste wedstrijd voor het treibball seizoen 2023 staat gepland op 5 maart in Haarle. Laura Tijhof van HTC Hellendoorn verwelkomt ons deze dag. Het is een overdekte locatie, manege Paltherruiters in Haarle. Start wedstrijd: 10:00 uur, verwachtte eindtijd +/- 15:00 uur. Meteen inschrijven voor de wedstrijd. Inschrijving sluit op 26 februari, nadat u het … Lees verder "Treibball wedstrijd Haarle (Overijssel)"

€15