Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dirigeren in de Treibball sport, workshop

23 februari/10:00 - 12:30

€55

Kent jouw hond de basis van deze sport al een beetje en zou je graag een stap verder met hem komen? Dan is deze workshop wat u nodig heeft!
Tijdens deze workshop leert u hoe u de verschillende richting commando’s aan uw hond kunt leren zodat hij op afstand naar links of rechts kan gaan. Dit onderdeel heet het dirigeren, u kunt uw hond dan op afstand naar de verschillende ballen toe sturen waardoor u de ballen op de gewenste volgorde kunt laten binnenhalen.

Naast het dirigeren kunt u ook denken aan het beter leren sturen van de bal zodat de hond de bal goed bij u komt brengen. Hiervoor gebruiken we onder andere het commando “face”.

Deze workshop is bedoelt voor combinaties die al eerder de workshop “Treibball de basis” hebben gevolgd of via een andere weg al hebben kennis gemaakt met de sport. Kent uw hond deze sport nog helemaal niet? Dan is dit niet de juiste workshop voor u.

Voor deze gave workshop zijn wij te gast bij Hondenschool Jottem, we geven hier een reeks van 3 workshops waarin alle niveaus aan de orde gaan komen.
Er is plaats voor maximaal 6 combinaties.
Datum; 23-02-2020
Locatie; Hondenschool Jottem, de Rijp
Tijd: 10:00 – 12:30 uur.
Kosten: €55,- per combinatie
Instructeur: Marlouke Roos (SportDog – Treibball)
Inschrijven: https://forms.gle/fY8FX9TVJUhXxGqC9

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
€55

Organisator

SportDog
Telefoon:
06-11523233
E-mail:
info@sportdog.nl
Website:
http://www.sportdog.nl

Locatie

Hondenschool Jottem
De Volger 25
De Rijp, 1483GA Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie