Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Prins CUP 2020, hoe werkt het?

14 maart - 5 oktober

In dit bericht geven we meer toelichting over de Prins CUP.

Sinds 2020 is Prins Petfoods onze sponsor geworden. Dit betekent dat zij voor 3 wedstrijden in een jaar prijzen ter beschikking stellen, super fijn! In overleg met Prins vonden wij het leuk om meteen een twist te geven aan de wedstrijden.
Om kans te maken op de CUP moet u lid zijn van Treibball Academie & Competitie.

Wat is die twist dan?

De wedstrijden gaan gewoon verder zoals u van ons bent gewend. Ook aan de punten telling verandert er niets. Bij alle wedstrijden tellen de punten die u heeft gelopen op het verplichte onderdeel en het dirigeren. Er zijn 3 wedstrijden waarbij er extra punten te verdienen zijn, bijvoorbeeld in een spelonderdeel. Dit zijn 3 wedstrijden die door Prins zijn geselecteerd.

Hoe wordt je de winnaar van de Prins CUP?

Aan het einde van alle wedstrijden heeft u een x aantal punten bij elkaar gespaard, de persoon met het hoogst aantal punten wint de CUP. Daarnaast wint u onder andere een voucher voor een zak voer en natuurlijk een jaar lang de eer!
Hoe meer wedstrijden je loopt, des te meer punten je bij elkaar kan verzamelen. 

Een voorbeeld;

Op een wedstrijd heeft u op het verplichte onderdeel 100 van de 100 punten, bij het dirigeren heeft u 80 van de 100 punten. U heeft nu 180 punten verzameld voor de CUP. Vervolgens loopt u mee met een Prins treibball wedstrijd, hierbij zijn extra punten te verdienen op het spelonderdeel. Bij het verplicht loopt u nu 90 van de 100 punten, bij het dirigeren 80 van de 100 punten en tijdens het spel 100 van de 100 punten. Tijdens deze wedstrijd heeft u dus 270 punten gelopen + de 180 punten van de vorige wedstrijd maakt een totaal van 450 punten. 

Welke wedstrijden zijn geselecteerd door Prins?

Wedstrijd 1 is op 5 april bij SportDog, Maartensdijk.
Wedstrijd 2 is op 9 mei bij Ingrid Ruijgrok, Putten.
Wedstrijd 3 is op 19 juli bij Hondensportcentrum Brabant, Standdaarbuiten.

De uitreiking van de CUP is op 04-10-2020 bij de wedstrijd van SportDog. 

Voor vragen kunt u mailen naar info@treibballaenc.nl

 

 

Gegevens

Begin:
14 maart
Einde:
5 oktober

Geef een reactie