Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

– Geannuleerd – Treibball Bootcamp bij Hondenschool Jottem

22 maart/10:00 - 13:00

€55

Deze Treibball Bootcamp is speciaal voor combinaties die in 3 uur kennis willen maken met allerlei verschillende variaties die toe te passen zijn in de oefeningen waaruit deze sport bestaat. Heb je bijvoorbeeld wel eens krachttraining gedaan met je hond om hem sterker te krijgen in het pushen van de bal? Hoeveel variaties kun jij bedenken met de come bye oefening? Hoe leer je nu eigenlijk de hond uiteindelijk ook op 20 meter afstand zijn commando’s uitvoert?

Daarnaast gaat u als eigenaar ook aan de slag om zelf een leuke variatie te bedenken met de attributen die wij daarvoor beschikbaar stellen.

Wij zorgen ervoor dat u met een heleboel informatie naar huis gaat waardoor u de komende tijd zelf aan de slag kunt gaan om uw hond dit leuke spelletje te leren.
DIt keer zijn wij te gast bij Hondenschool Jottem, de workshop is ook voor mensen die niet op deze school trainen maar wel graag verder willen komen in de sport .

Omdat iedere hond op zijn eigen manier leert zullen de oefeningen op maat worden aangeboden en op de hond aangepast worden als dit nodig is.

Voor deze workshop zijn wij te gast bij Hondenschool Jottem, we geven hier een reeks van 3 workshops waarin alle niveaus aan de orde gaan komen. Er is plaats voor maximaal 6 combinaties
22-03-2020
kosten: €55,- per combinatie
Tijd: 10:00 – 13:00 uur
Locatie: Hondenschool Jottem, de Rijp.
Instructeur: Marlouke Roos
Inschrijven: https://forms.gle/8U5uxeASFaydihRk6

 

 

Gegevens

Datum:
22 maart
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
€55

Organisator

SportDog
Telefoon:
06-11523233
E-mail:
info@sportdog.nl
Website:
http://www.sportdog.nl

Locatie

Hondenschool Jottem
De Volger 25
De Rijp, 1483GA Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie